Isolatieglas plaatsen Alphen aan den Rijn

Glaspunt B.V. is de glasspecialist in Alphen aan den Rijn en omgeving. Wij leveren alle soorten en formaten glaswerk. Van dakkoepels, tot beveiligde winkelramen en glas-in-lood. Je kunt bij ons terecht voor iedere gewenste glassoort. Van veiligheidsglas tot figuurglas en isolatieglas.

Alle soorten glas die beter isoleren dan enkel glas vallen onder isolerend glas. Isolatieglas heeft dan ook veel voordelen. Je bespaart geld en energie, want je stookkosten worden minder en daarnaast is het ook nog eens geluid-, zon- en inbraakwerend. Ook als je ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan isolatieglas al rendabel zijn. Glaspunt B.V. helpt je hier graag bij. Neem contact met ons op via 085 - 106 10 92 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Isolatieglas in verschillende soorten

Er zijn veel verschillende soorten isolatieglas beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan isolerend dubbelglas (HR+), dat bestaat uit twee glasbladen waarbij de ruimte ertussen gevuld is met lucht. HR++ beglazing heeft een nog betere warmte-isolatie. Hierbij is de ruimte tussen het glas niet gevuld met lucht, maar met een speciaal soort gas.

Daarnaast is er tegenwoordig ook HR+++ beglazing, met een nog betere isolatiewaarde. Heb je een specifieke vraag over een bepaalde glassoort dan kun je altijd terecht bij onze glaszetters. Zij staan je graag te woord en kunnen je van de juiste informatie voorzien. Wil je direct isolatieglas of een andere soort glas in Alphen aan den Rijn of omgeving bestellen of laten plaatsen? Neem dan direct contact met ons op.