Glasservice in Alphen aan den Rijn

Je kunt bij onze glasservice in Alphen aan den Rijn terecht voor glas in alle soorten en maten. Welke glassoort je ook wenst, wij hebben het in ons assortiment. Ook kunt je in Alphen aan den Rijn de hulp inschakelen van onze glasservice voor diverse glaswerkzaamheden en glasherstel.

Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren en plaatsen van glaswerk en zijn werkzaam bij zowel nieuwbouwprojecten als bij verbouwingen en renovaties. Wij leveren kwaliteit en zijn pas klaar met onze werkzaamheden als jij tevreden bent. Je kunt ons bellen op het nummer 085 - 106 10 92.

Glasservice met ervaren vakmannen

Wil je glas in Alphen aan den Rijn laten plaatsen? Of ben je op zoek naar een specifieke glassoort? In Alphen aan den Rijn en omgeving maak je dan gebruik van onze glasservice. Wij leveren en plaatsen onder andere dubbelglas, veiligheidsglas en glas-in-lood.

Dubbel- en isolatieglas isoleren erg goed en verhogen hierdoor je wooncomfort aanzienlijk. Bovendien bespaart je op de energiekosten, aangezien je minder hoeft te stoken. Dit merkt je in je portemonnee en is bovendien ook nog goed voor het milieu.

In sommige situaties is veiligheidsglas noodzakelijk of vereist. Wij voorzien je woning of bedrijfspand van iedere gewenste glassoort. Woon je in Alphen aan den Rijn of omgeving en wil je je glas vakkundig laten zetten door een professioneel bedrijf? Je kunt contact met Glaspunt B.V. opnemen voor informatie of voor het maken van een afspraak met een van onze glaszetters.