Glas plaatsen in Alphen aan den Rijn

Heb je glasschade aan je ruiten? Of wil je graag ander soort glas in de ramen hebben? Dan ben je bij Glaspunt B.V. aan het juiste adres. Wij plaatsen verschillende soorten glas en adviseren je graag over welke keuze je het beste kunt maken.

In veel oude huizen zit bijvoorbeeld nog enkel glas, dit glas isoleert veel minder goed dan dubbel glas. Het plaatsen van dubbel glas is wel duurder, maar dit zal als resultaat hebben dat je energiekosten in de toekomst lager zullen zijn. Woon je in de regio Alphen aan den Rijn? Dan is Glaspunt B.V. je professionele glaszetter. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken via 085 - 106 10 92 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen. Onze specialisten helpen je graag het gewenste resultaat te realiseren.

Verschillende glas soorten plaatsen

Wij zijn expert op het gebied van glas zetten in Alphen aan den Rijn en omgeving. Naast dubbel glas beschikken wij over een ruim assortiment, waardoor er altijd een glassoort is die bij jouw situatie past. Zowel particulier als bedrijfsmatig kun je ons inschakelen voor het plaatsen van glas. Wij werken met de volgende glassoorten:

  • Brandwerend glas
  • Gefigureerd glas
  • Isolatieglas
  • Zonwerend glas
  • Spiegelglas
  • Draadglas

Glas in deur zetten

Glaspunt B.V. helpt je graag met het terugzetten van het glas in een deur. Of het nu gaat om ruitschade of een glaslekkage. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het verhelpen van deze problemen. Daarnaast voorzien wij je graag van advies om je wensen te verwezenlijken.