Glas plaatsen in Alphen aan den Rijn

Heeft u glasschade aan uw ruiten? Of wilt u ander soort glas in de ramen hebben? Dan bent u bij Glasservice Zonneveld aan het juiste adres. Wij plaatsen verschillende soorten glas en adviseren u graag over welke keuze u het beste kunt maken. In veel oude huizen zit bijvoorbeeld nog enkel glas, dit glas isoleert veel minder goed dan dubbel glas. Het plaatsen van dubbel glas is wel duurder, maar dit zal als resultaat hebben dat uw energiekosten in de toekomst lager zullen zijn. Woont u in de regio Alphen aan den Rijn? Dan is Glasservice Zonneveld V.O.F. uw professionele glaszetter. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken via 0172 - 79 90 26 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen. Onze specialisten helpen u graag uw gewenste resultaat te realiseren.

Verschillende glas soorten plaatsen

Wij zijn expert op het gebied van glas zetten in Alphen aan den Rijn en regio. Naast dubbel glas beschikken wij over een ruim assortiment, waardoor er altijd een glassoort is die bij uw situatie past. Voor zowel particulier als bedrijf kunt u ons inschakelen voor het plaatsen van glas. Wij werken met de volgende glassoorten:

  • Brandwerend glas
  • Gefigureerd glas
  • Isolatieglas
  • Zonwerend glas
  • Spiegelglas
  • Draadglas

Glas in deur zetten

Glasservice Zonneveld V.O.F. helpt u graag met het terugzetten van het glas in uw deur. Of het nu gaat om ruitschade of een glaslekkage. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het verhelpen van deze problemen. Daarnaast voorzien wij u graag van advies om uw wensen te verwezenlijken.