Glas vervangen in Alphen aan den Rijn

Je woning is voorzien van diverse ramen. Op het moment dat deze ramen stuk zijn of je het enkel glas wilt vervangen voor dubbel glas is het noodzakelijk om een specialist in te schakelen die het glas vervangt. Glasservice Zonneveld V.O.F. kan u helpen bij glas vervangen in de regio Alphen aan den Rijn. Zit u te denken om weer veiligheidsglas te laten plaatsen? Of wilt u de veiligheid in huis vergroten door voor brandwerend glas te kiezen? Neem gerust contact op met Glasservice Zonneveld V.O.F. en wij zetten onze meer dan twintig jaar ervaring in het vak met plezier voor u in!

Glas vervangen ruime keuze

Glas vervangen biedt een groot aantal voordelen. Hieronder staan de voordelen van het vervangen van enkel glas naar dubbel glas of HR++ glas:

  • Minder tocht
  • Besparen energiekosten
  • Geluidswerend.
  • Veiliger bij bijvoorbeeld tegen inbraken of brand.
  • Minder verkleuring van meubel

Het verschil tussen gewoon dubbel glas en hr-glas is de samenstelling van het glas. Bij normaal dubbel glas zit er gewoon droge lucht tussen de glasbladen en bij hr-glas wordt een edelgas gebruikt. Een nadeel van hr-glas is dat het heel gevoelig is voor temperatuurverschillen. Bij een te groot temperatuurverschil kan het glas barsten. Dit wordt een thermische breuk genoemd.

Glas vervangen? Neem contact op

Wilt u nou uw glas laten vervangen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0172 - 79 90 26. In de regio Alphen aan den Rijn zijn we u bij met glas vervangen graag van dienst!