Glas vervangen in Alphen aan den Rijn

Je woning is voorzien van diverse ramen. Op het moment dat je dubbel beglazen ramen stuk zijn of je het enkel glas wilt vervangen voor dubbel glas, is het noodzakelijk om een glaszetter in te schakelen die het glas voor je vervangt.

Glaspunt B.V. kan je helpen bij glas vervangen in de regio Alphen aan den Rijn. Zit je te denken om weer veiligheidsglas te laten plaatsen? Of wil je de veiligheid in huis vergroten door voor brandwerend glas te kiezen? Neem gerust contact op met Glaspunt B.V. en wij zetten onze meer dan twintig jaar ervaring in het vak met plezier voor je in!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie? Je kunt ons bereiken op 085 - 106 10 92 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen. In de regio Alphen aan den Rijn kunt je gebruik maken van onze glasservice. Onze specialisten helpen je graag.

Glas vervangen ruime keuze

Het vervangen biedt een groot aantal voordelen. Hieronder staan de voordelen van het vervangen van enkel glas naar dubbel glas of HR++ glas:

  • Minder tocht
  • Besparen energiekosten
  • Geluidswerend.
  • Veiliger bij bijvoorbeeld tegen inbraken of brand.
  • Minder verkleuring van meubels

Het verschil tussen gewoon dubbel glas en HR glas is de samenstelling van het glas. Bij normaal dubbel glas zit er gewoon droge lucht tussen de glasbladen en bij HR glas wordt een edelgas gebruikt. Een nadeel van HR glas is dat het heel gevoelig is voor temperatuurverschillen. Bij een te groot temperatuurverschil kan het glas barsten. Dit wordt een thermische breuk genoemd.